Log in | Register
Forum > Foreign Languages / Subcommunities > Thread

Magyar srácok esetleg lányok?

Mar 11, 2023 - permalink

Magyar lányok

Mar 18, 2023 - permalink

Hello,

Vagyok, néha fel is nézek. Régi tag vagy, úgy látom.

Mar 22, 2023 - permalink

Hello magyar lanyok persze ! Sajnos a "muszkli"-legalizalas meg nem olyan elterjedt a közvelemnyben, de a lanyok atlagon felül csinosak. A sportosak közülük pedig igen jo alapanyag ahhoz, hogy az elmezönyben vegezzen, ha egy kicsit treningezne sulyzokkal. (Toldy Zsuzsa / Tirpak Zsuzsa /Sheena / Darago Erika etc.)

Mar 26, 2023 - permalink

Hello! Igen a képeik fent vannak de nem ők töltik fel. Kontaktolni velük szinte lehetetlen sőt egyáltalán nem lehet. A herbicepscamon fent vagyok három lány volt magyar, ha angolul cheteltünk semmi gond nem volt. Amint magyarul próbáltam kommunikálni az egyik letiltott, a másik meg törölte még a profilját is. Hát ez van sajnos.

Mar 29, 2023 - permalink

Igen, kis ország vagyunk, sok elítéléssel. Gondolom kapnak a környezetükből is, mert nem átlagosak. Érthető, hogy óvják a privát szférájukat szerintem.

Mar 30, 2023 - permalink

Igen kar, hogy ez a bigott mentalitas uralkodik a muszklis lanyok körül. Holott eszre kellene venni, hogy a nyugati vilagban egyre nagyobb prosperitasa van a lathatoan kidagado nöi izmoknak. Ez egyaltalan nem szegyellni valo, söt inkabb a ferfiakat hozza zavarba, ami minden öntudatos nönek egy komoly önerzet-növelö hatassal kellene jarjon. Mar azoknak, akik elutasitjak a Barbie-szerü alarendelt "baba"-szerepet, amit a ferfi vilag kialakitott. Az izmos Outlookban valo megjelenes pontosan ezt a leertekelö nezetet kompenzalja. Bizonyitott dolog, hogy a muszlis csajok mindenhol a nyilvanossagban feltünest, - söt a legtöbbször bamulatot - keltenek. Egy csinos sportos, izmos csajnak ezerszer több eselye van a vilagban mindenhol. Legyen az Karrier, vagy egyszerüen parkapcsolat. Ha ezt felfognak a magyar csajok tömeges szinten, akkor sokkal több nemzetközi sikerük lenne. MIvel az alapanyaguk (testi / szellemi / kisugarzas /jelenseg stb.) nagyon is meg van hozza...

Mar 22, 2024 - permalink

sziasztok

Mar 27, 2024 - permalink

Üdv! Kis hazánkban nem sok izmos nőt látni sajnos...

« first < prev Page 1 of 1 next > last »