Log in | Register
Forum > Bug Reports > Thread

Posting comments

scythian
Mar 20, 2018 - permalink
Since the site was redesigned, I am unable to post comments under photos.  I’m sure others also have this issue.  Thanks for looking into this.
Chainer
Mar 20, 2018 - permalink
Can you provide more info? What browser/OS are you using?

What exactly happens when you try to leave a comment?
scythian
Mar 20, 2018 - permalink
Thanks for addressing this.  I access the site through the Safari browser on my iPhone.  I type the comment, hit “post” and I do not get a message that says comment posted successfully.  The image blinks and goes back to normal.  The photo does not appear in recently commented section.  I was able to leave a comment in the GotW section but unable to vote.  Is this a cookies issue?  I am selective about accepting cookies.  All the best.
nytrytr777
Mar 23, 2018 - permalink
I don't know if this is related, but I have had several instances where I received a notification but that person's comment was not there on the picture. A number of these have been from user Bigheadmike. When I look at his profile, it shows 0 Image comments, so maybe he is having trouble posting as well. I know Kristi has mentioned the same issue of missing comments when she got a noti. This is one case I saw today: " class="bbc_link" target="_blank" rel="noopener noreferrer">
I got a noti from Bigheadmike and 3478yes, but I only see 3478yes's comment on the image.
Chainer
Mar 23, 2018 - permalink
Thanks for addressing this.  I access the site through the Safari browser on my iPhone.  I type the comment, hit “post” and I do not get a message that says comment posted successfully.  The image blinks and goes back to normal.  The photo does not appear in recently commented section.  I was able to leave a comment in the GotW section but unable to vote.  Is this a cookies issue?  I am selective about accepting cookies.  All the best.

I forgot to reply, but this was fixed a few days ago.

I don't know if this is related, but I have had several instances where I received a notification but that person's comment was not there on the picture. A number of these have been from user Bigheadmike. When I look at his profile, it shows 0 Image comments, so maybe he is having trouble posting as well. I know Kristi has mentioned the same issue of missing comments when she got a noti. This is one case I saw today: " class="bbc_link" target="_blank" rel="noopener noreferrer">
I got a noti from Bigheadmike and 3478yes, but I only see 3478yes's comment on the image.

Thanks for the report, this should be fixed now going forward.
nytrytr777
Mar 23, 2018 - permalink
Oh cool. I will look out for any further such incidents. I'll let Kristi know as well. Take care. Otherwise, I think the new site is great.  :)
nytrytr777
Mar 26, 2018 - permalink
Here is another one about comments, and this was true on the old site as well. I sometimes see that the comment count is one greater than the comments that actually appear. This is often true when there is just one comment in the count, but no comments show under the image. It's happened to me at least once where I made the first comment and it showed one in the count, but my comment never appeared. Here is a recent example where, as of this point, the count shows one comment, but there it nothing under the image. " class="bbc_link" target="_blank" rel="noopener noreferrer">
Chainer
Mar 26, 2018 - permalink
That is by design; someone is blocked so you'll see the comment reflected in the count, but you won't see the comment.

The blocks aren't reflected in the count under the thumbnail because it would be too resource intensive to keep track of the different counts that different people see.
nytrytr777
Mar 27, 2018 - permalink
I thought I knew that until my own first comment didn't show. I wish I could remember what pic that was. Well anyway probably not a big problem. Take care.
« first < prev Page 1 of 1 next > last »